Onze menu’s weerspiegelen de diversiteit van smaken en texturen, met elk gerecht zorgvuldig samengesteld om een harmonieus culinair avontuur te bieden. Of u nu geniet van een intiem diner, een zakelijke lunch of een speciale gelegenheid viert, ons menu belooft een gastronomische ervaring die uw verwachtingen overstijgt.
De menukaart van chef Jozua Jaring
Menu Du Chef
BEEKRIDDER
Gin · Komkommer · Obulato
GANZENLEVER
Pistache · Rabarber · Rode Biet
ZEEBAARS
Paling · Brioche · Beurre Blanc
LANGOUSTINE
Mini Groenten · Lavas · Escabeche
RODE MUL
Pulpo · Kikkererwten · Bouillabesse
VARKENSWANG
Ravioli · Morille · Daslook
BARBARIE-EEND
Groene Asperge · Confit · Jus de Canard
SINAASAPPEL
Karamel · Mandarijn · Verveine
Ratatouille Food and Wine
Vegetarisch
AUBERGINE
Kikkererwt · Komijn · Aardappel
DOPERWT
Tartelette · Munt · Sjallot
GROENE ASPERGE
Sinaasappel · Hazelnoot · Hollandaise
BLOEMKOOL
Romanesco · Beurre Noisette · Nori
TOPINAMBOER
Pied de Mouton · Taleggio · Belper Knolle
TORTELLINI
Aardappel · Morille · Daslook
RATATOUILLE
Molasse · Gnocchi · Parmezaan
SINAASAPPEL
Karamel · Mandarijn · Verveine
À La Carte
Entree
KAVIAAR
€89
Imperial Heritage White Label Kaviaar Osietra · 30 Gram