Search
Close this search box.

Menukaart

/
Menukaart

Ons menu

Onze menu’s weerspiegelen de diversiteit van smaken en texturen, met elk gerecht zorgvuldig samengesteld om een harmonieus culinair avontuur te bieden. Of u nu geniet van een intiem diner, een zakelijke lunch of een speciale gelegenheid viert, ons menu belooft een gastronomische ervaring die uw verwachtingen overstijgt.

De menukaart van chef Jozua Jaring

Menu Du Chef

KONIJN

Ganzenlever foie royale · Pisctache · Hojiblanca

SKREI

Verjus · Peterselie · Oester

COQUILLE

Zeevruchten · Gezouten Citroen · Pernod

ZEETONG

Macadamia · Frisée · Proscuitto · Fenegriek

KWARTEL

Pot-au-Feu · Wintertruffel

ZWEZERIK

Schorseneren · Lavas · Amontillado Sherry

ENTRECOTE

Aardappel · Stoofvlees · Sjalot Jus

CHOCOLADE

Mango · Yoghurt · Olijfolie

Ratatouille Food and Wine

Vegetarisch

AUBERGINE

Kikkererwt · Koriander · Aardappel

KOOL

Roscoff Ui · Boerenkool · Sjallot

MAITAKE

Schorseneren · Myoga · Shiitake

NAGE

Ei · Radijs · Nori

TOPINAMBOER

Pied de Mouton · Taleggio · Wintertruffel

AGNOLOTTI

Pompoen · Amaretti · Salie

RATATOUILLE

Molasse · Gnocchi · Parmezaan

CHOCOLADE

Mango · Yoghurt · Olijfolie

À La Carte

Entree

KAVIAAR

€89

Imperial Heritage White Label Kaviaar Osietra · 30 Gram

NOORDZEEKRAB

€42

Zee-egel · Apple · Knolselderij

STEAK TARTAAR

€35

Vadouvan · Cornichon · Piccalilly

AUBERGINE

€28

Kikkererwt · Koriander · Aardappel

COQUILLE

€35

Zeevruchten · Gezouten Citroen · Pernod

FOIE ROYALE (2 PERS.)

€140

3 Gerechten · Terrine · Gebakken · Suikerkorst

Langoustine

Koolrabi – Citrus – Granny smith – Dille – Langoustine vinaigrette

Ganzenlever

Paling – Rode biet – Zoethout – Tamarillo

Coquille

Chawanmushi – Coraille – Green meat – Ossenstaart

Snoekbaars

Mosselen – Saffraan – Grapefruit – Zilte kruiden – Saus Mouclade

Perfect egg

Truffel – Aardappel – Gerookte oesterzwam

Hert

Guanciale – Tomaat – Bieslook – Sjalot – Shiso

Patrijs

Zuurkool – Vossenbessen – Koolraap – Cepes – Albufeira saus

Aardpeer

Hukambi – Cassia – Oabika – Citrus

À La Carte

Plat De Résistance

ZEETONG

€45

Macadamia · Frisée · Proscuitto · Fenegriek

TARBOT

€45

Pot-au-Feu · Wintertruffel

ZWEZERIK

€45

Schorseneren · Lavas · Amontillado

DUIF (2 PERSONEN)

€75

Snijbiet · Spitskool · Madeira

WAGYU A5

€76

Bestellen vanaf 80 gram (€0,95 per gram) Schorseneren · Maitake · Shiitake Saus

RATATOUILLE

€32

Molasse · Gnocchi · Baba Ganoush · Parmezaan

Langoustine

Koolrabi – Citrus – Granny smith – Dille – Langoustine vinaigrette

Ganzenlever

Paling – Rode biet – Zoethout – Tamarillo

Coquille

Chawanmushi – Coraille – Green meat – Ossenstaart

Snoekbaars

Mosselen – Saffraan – Grapefruit – Zilte kruiden – Saus Mouclade

Perfect egg

Truffel – Aardappel – Gerookte oesterzwam

Hert

Guanciale – Tomaat – Bieslook – Sjalot – Shiso

Patrijs

Zuurkool – Vossenbessen – Koolraap – Cepes – Albufeira saus

Aardpeer

Hukambi – Cassia – Oabika – Citrus

À La Carte

Dessert

CHOCOLADE

€19.50

Mango · Yoghurt · Olijfolie

CHOCOLADE SOUFFLÉ (BEREIDING 20 MIN)

€19.50

Rode Biet · Drop · Yoghurt

TARTE TATIN (BEREIDING 20 MIN)

€19.50

Appel · Vanille · Karamel

KAAS TROLLEY

€22.50

Brood · Confiture

Langoustine

Koolrabi – Citrus – Granny smith – Dille – Langoustine vinaigrette

Ganzenlever

Paling – Rode biet – Zoethout – Tamarillo

Coquille

Chawanmushi – Coraille – Green meat – Ossenstaart

Snoekbaars

Mosselen – Saffraan – Grapefruit – Zilte kruiden – Saus Mouclade

Perfect egg

Truffel – Aardappel – Gerookte oesterzwam

Hert

Guanciale – Tomaat – Bieslook – Sjalot – Shiso

Patrijs

Zuurkool – Vossenbessen – Koolraap – Cepes – Albufeira saus

Aardpeer

Hukambi – Cassia – Oabika – Citrus