Hotel Haarlem Arrangement

Ratatouille Michelinster Hotel Arrangement

Allereerst wil ik u als vaste gast bedanken voor alle support en ondersteuning die wij ook de afgelopen tijd weer hebben mogen ontvangen. Dat geeft ons kracht om in deze gekke tijden door te gaan met het denken in kansen om jullie toch een culinaire ervaring te bieden. Naast onze Tasty thuis menu’s hebben wij vanaf aankomende vrijdag een samenwerking met het compleet vernieuwde Van der Valk Exclusief Hotel Haarlem.

Kom exclusief genieten van dezelfde uitmuntende gerechten én vertrouwde gezichten op een andere locatie, namelijk in Van der Valk Hotel Haarlem. Alles tot in perfectie bereidt met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoensproducten.

Vanaf vrijdag 30 oktober tot en met zondag 15 november ontvangen wij u graag voor een exclusief hotel arrangement. Geniet van de tongstrelende gerechten van onze chef Jozua Jaring en zijn brigade bij Van der Valk Hotel Haarlem X Ratatouille Food & Wine.

Onbezorgd genieten

 

Voor Ratatouille Food & Wine is een speciale verdieping beschikbaar gemaakt waar wij uw diner geheel volgens de RIVM richtlijnen verzorgen. Zo ontvangen we per avond maximaal 30 gasten en staan de tafels op 1,5 meter afstand van elkaar.

Om op dezelfde manier te kunnen genieten zoals u van Ratatouille gewend bent, ontvangen wij u graag tussen 18:00 en 18:30 uur voor het diner.

Reserveer één van de exclusieve Michelin ster arrangementen inclusief overnachting bij Van der Valk Exclusief.

Dit complete arrangement bestaat uit:
1x Overnachting in een Comfort+ kamer bij Van der Valk Hotel Haarlem
1x Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Martinus
1x Ontvangst met glas champagne in Van der Valk Hotel Haarlem X Ratatouille Food & Wine*
1x 6-gangen Michelin ster diner verzorgt door Jozua Jaring & brigade
1x Wijnarrangement of alcoholvrij wijnarrangement
1x Tafelwater gedurende uw diner
1x Koffie of thee met friandises1x Strellson Haarlem waardebon van € 100,- ( per kamer )1x Ratatouille bier speciaal label 0,75 cl

€225 per persoon obv 2 personen.

1 persoonstoeslag €42,50 per nacht.
Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting à €5 per persoon per nacht.

*Indien gedurende de looptijd van dit arrangement de maatregelen veranderen en Horeca weer open mag, verzorgen wij vervoer van en naar Restaurant Ratatouille Food & Wine en kunt u op de gebruikelijke locatie culinair genieten.

Reserveer hier uw hotelarrangement tel: 023-5367500