Search
Close this search box.

[vc_row equal_height=”yes” overlay_dotted=”” css=”.vc_custom_1498115761798{margin-top: 80px !important;margin-bottom: 80px !important;}”][vc_column width=”1/2″ text_alignment=”text-center”][vc_empty_space height=”25px”][rodich_subtitle subtitle=”Proeverijen” text_size=”50px”][rodich_title title_style=”rodich-title-bottom-shape” title=”Ratatouille food & wine” text_size=”40px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1598626796449{padding-right: 48px !important;padding-left: 48px !important;}”]Het succesvolle restaurant aan het spaarne in haarlem van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we in 2013 gestart in de Lange Veerstraat en zo gaan we na de verhuizing in 2015 ook door op onze unieke monumentale locatie aan het Spaarne.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rodich_image image_style=”rodich-two-image” images=”1643,1642″ images_parallax=”true” images_size=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column text_alignment=”text-center”][vc_empty_space height=”52px”][rodich_subtitle subtitle=”25 oktober 2020″ text_size=”50px”][rodich_title title_style=”rodich-title-bottom-shape” title=”Jopenkerk proeverij” text_size=”40px”][vc_raw_html]JTVCZGZsaXAlMjBpZCUzRCUyMjE5MjglMjIlNUQlNUIlMkZkZmxpcCU1RA==[/vc_raw_html][vc_empty_space height=”52px”][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row]