Wine

Trouwlocatie in Haarlem

Trouwlocatie in Haarlem

“Ratatouille Food and Wine, dé unieke Trouwlocatie in Haarlem.” Een lunch of diner op loopafstand van de historische binnenstad van Haarlem (populaire trouwlocatie!) . Door de directe ligging van ons restaurant aan het Spaarne is het vanuit ons Michelin sterren restaurant letterlijk mogelijk in het huwelijksbootje te stappen.

 

``Dé unieke Trouwlocatie in Haarlem``

Huwelijkslocatie in Haarlem

Wij leveren graag onze bijdrage om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen. Onze service houdt daarom niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met u mee over de tijdsplanning van de dag, de aankleding van de ruimte, suggesties voor muzikale invulling evenals het zoeken naar een invulling die geheel bij u past. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “bruiloft op maat”.

Persoonlijk gesprek,
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U krijgt zo een goede indruk van de sfeer van ons restaurant en tijdens het gesprek kunnen wij al uw persoonlijke wensen inventariseren. Aan de hand waarvan wij u een passende voorstel kunnen doen.

 

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.