B41ED1EE 9612 4E95 82F1 C94629A6712C scaled

Trouwlocatie in Haarlem

Trouwlocatie in Haarlem

“Ratatouille Food and Wine, dé unieke Trouwlocatie in Haarlem.” Een lunch of diner op loopafstand van de historische binnenstad van Haarlem (populaire trouwlocatie!) . Door de directe ligging van ons restaurant aan het Spaarne is het vanuit ons Michelin sterren restaurant letterlijk mogelijk in het huwelijksbootje te stappen.

 

``Dé unieke Trouwlocatie in Haarlem``

Huwelijkslocatie in Haarlem

Wij leveren graag onze bijdrage om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen. Onze service houdt daarom niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met u mee over de tijdsplanning van de dag, de aankleding van de ruimte, suggesties voor muzikale invulling evenals het zoeken naar een invulling die geheel bij u past. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “bruiloft op maat”.

Persoonlijk gesprek,
U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U krijgt zo een goede indruk van de sfeer van ons restaurant en tijdens het gesprek kunnen wij al uw persoonlijke wensen inventariseren. Aan de hand waarvan wij u een passende voorstel kunnen doen.

 

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.