Wine

slider

Ratatouille food & wine

Over ons – Het culinairste Michelin restaurant in Haarlem. van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we in 2013 gestart in de Lange Veerstraat en zo gaan we na de verhuizing in 2015 ook door op onze unieke monumentale locatie aan het Spaarne in Haarlem.

1
2

Het culinairste Michelin restaurant in Haarlem.

Culinair

lunchen en dineren in Haarlem

Michelin noemde ons restaurant in Haarlem bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.

Ontdek het zelf: van experience menu’s tot onze exclusieve a la carte gerechten. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze, onze uitgebreide wijnkaart met ruim 460 wijnen en enkel de best verkrijgbare seizoensprodukten.

Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. Onze locatie aan het Spaarne in haarlem is ook geschikt voor bruiloften en beschikt over een private dining.

Michelin gids:

``Ratatouille Food & Wine is een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants``

Recensies

We horen graag van onze gasten. Lees hieronder wat er zoal wordt gezegd.

7 1
Foie Royal