Foie Royal3784 scaled

Pour les bulles

Voor bij de bubbels

NEDERLANDSE          PER STUK          €6,50

De Nederlandse oester wordt geroemd als dé Koningin onder
de oesters, met een zeer verfijnde smaak

GILLARDEAU NO 4          PER STUK          €6,50 

Gillardeau is de wereldberoemde oester met een volle, vette
smaak en zachte zoete nasmaak

JAMÓN IBÉRICO BELLOTA         35 GR          €16 

Gemaakt van het Iberische zwartpootvarken is deze Bellota de
hoogste kwaliteit ham. Het Iberico varken loopt in de weilanden
van de regio Extremadura en eet enkel gras en eikels.

Ratatouille Food and Wine

Entree

A la carte

PERLE IMPERIAL KAVIAAR          €69

30 Gram · Boekweit Blini · Creme Fraîche · Bieslook · Sjalot

COQUILLE        €32

Knolselderij · Yuzu · Pistache · Saffraan · Fenegriek

NOORDZEEKRAB         €39

Perle Imperial Kaviaar · Citroen · Knolselderij

FOIE GRAS (2 PERSONEN)        €85

3 Gerechten · Terrine · Gebakken · Suikerkorst

STEAK TARTAAR       €29

Perfect Egg · Lavas · Bundelzwam · Bloemkool

DOPERWTEN      €21

Doperwten · Buratta · Mint · Citroen · Snijbonen Bouillon

Foie Royal3802 scaled

Plat de Résistance

A la carte

TARBOT         €45

Topinamboer · Pijnboompit · Dashi

LANGOUSTINE       €49

Couscous · Koolrabi · Dragon · Tomaten
Langoustine Saus

ZWEZERIK       €39

Dopewrten · Tuinbonen · Tomaat · Groene Peper

DUIF (2 PERSONEN)       €69

Foie Royal · Aardappel · Truffel · Knolselderij · Spinazie
Seizoensgroenten

WAGYU A4      €95

Bestellen vanaf 100 gram (€0,95 per gram)
Aardappel · Truffel · Knolselderij · Seizoensgroenten

RATATOUILLE     €29

Molasse · Gnocchi · Parmezaan

VN2D7869

Dessert

A la carte

EMILE        €19,5

Citroen · Aardbeien · Champagne

AUGUSTE GUSTEAU      €19,5

Blanc Manger · Aardbeien · Meringue · Valrhona Orelys

ALFREDO LINGUINI      €19,5

Soufflé · Tijm · Rood Fruit · Bahibe Chocolade

DJANGO (REMY’S & EMILE’S VADER)      €19,5

Kaas · Keuze Van De Trolley

VN2D7880

Menu du Chef

Ratatouille

GANZENLEVER

Paling · Tamarillo · Amandelkrokant

COQUILLE       

Appel · Bieslook · Macadamia

ZEEBAARS   

Scheermessen · Kaviaar · Vin Jaune

CHAWANMUSHI

Langoustine · Kervel · Argan

LAMS ZWEZERIK

Doperwten · Tuinbonen · Groene Peper

RUND

Persillade · Crudité · Vleesjus

MIRAL EEND

Portobello · Asperge · Eendenjus

BLANC MANGER

Aardbeien · Meringue · Valrhona Orelys

8CBC7A83 A121 4A0E BC05 E9B4534244A6

Menu du Chef

Végétarian

AVOCADO

Knolselderij · Appel · Bleekselderij

DOPERWTEN    

Burrata · Mint · Snijbonenbouillon

CHAWANMUSHI

Bundelzwam · Paddestoelen Bouillon · Argan

ARTISJOK

Spinazie · Kikkererwt · Lamsoren

MORILLE

Koolrabi · Duxelle · Cèpes saus

TRUFFEL

Ravioli · Zomertruffel · Noord-Hollandse Schapenkaas

RATATOUILLE

Molasse · Gnocchi · Parmezaan

CHOCOLADE

Tijm · Rood Fruit · Bahibe Chocolade

impressie

Prix Du Menu

4 GERECHTEN      €85

5 GERECHTEN      €95

6 GERECHTEN      €105

7 GERECHTEN      €115

8 GERECHTEN      €125

Arrangement De Vin

4 GLAZEN      €38

5 GLAZEN      €47,5

6 GLAZEN      €57

7 GLAZEN      €66,5

8 GLAZEN      €76