img
Ratatouille

Bruiloften & Partijen

De culinaire sensatie aan het Spaarne in Haarlem!

Neem contact op voor de mogelijkheden!
Uw ideale feest bij

Ratatouille Food & Wine

Bruiloft in Haarlem

Ratatouille Food&Wine is de unieke locatie voor uw bruiloftslunch of diner op loopafstand van het historische Stadhuis van Haarlem (populaire trouwlocatie!) . Door de ligging direct aan het Spaarne is het vanuit ons restaurant letterlijkmogelijk in het huwelijksbootje te stappen.


Wij leveren graag onze bijdrage om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen. Onze service houdt daarom niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met u mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte, suggesties voor muzikale invulling en zoeken naar een invulling die geheel bij u past. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een "feest op maat".


Persoonlijk gesprek,

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U krijgt zo een goede indruk van de sfeer van ons restaurant en tijdens het gesprek kunnen wij al uw persoonlijke wensen inventariseren. Aan de hand waarvan wij u een passende voorstel kunnen doen.


Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contact

Kom met ons in

Contact

Ratatouille Food & Wine

023 542 7270

info@ratatouillefoodandwine.nl

Spaarne 96, 2011 CL Haarlem

Openingstijden

Lunch

wo t/m zo 12:00 t/m 14:30

Diner

di t/m do 18:00 t/m 22:00

vr t/m zo 18:30 t/m 22:00


Wij zijn gesloten op maandag